Diamanten armbanden

Natuurlijk is niet de gehele armband van diamant. Bij diamanten armbanden bedoelen we dat het totale oppervlak van de armband bezet werd met diamanten. Dit is dus bijgevolg pure luxe en alleen maar weggelegd voor de happy few. Ondertussen kunnen anderen er wel mee van dromen! Voor wie het kan betalen, blijft dit natuurlijk het mooiste cadeau voor de liefde van je leven. Hierna volgt een selectie van de mooiste armbanden die we online konden vinden

Diamanten schakelarmband op witgoud

Deze schitterende armband sprong er voor ons meteen uit. Het is wel degelijk een schakelarmband uit puur platina die bezet werd met diamanten. Omwille van de in verhouding kleine schakels, valt deze verfijnde, erg vrouwelijke armband meteen op. De breedte van deze armband, 5 mm, valt meteen op, omdat dit niet bepaald erg breed is, rekening houdend met het feit dat dit kleinood dan ook nog eens bezet werd met hele kleine diamantjes in pavézetting. Voor deze armband met een lengte van 18 cm werden ronde diamantjes gebruikt! Deze armband wordt online aangeboden met een certificaat van echtheid en conflictvrijheid en draagt een prijskaartje van 2.891 euro.

Open armband met diamanten in pavézetting

Deze fijne armband valt op door het ontwerp: een fijne open armband die helemaal bezet is met kleine ronde diamantjes. Deze armband fonkelt vooral door het eenvoudige ontwerp dat past bij iedere gelegenheid. Er werden wel 92 diamanten in verwerkt. De diameter van de armband bedraagt 59 mm, en de breedte slechts 2 mm. Dit is werkelijk een hele ragfijne delicate armband waar vele vrouwen ongetwijfeld van dromen. Hiervan bedraagt de prijs 1742 euro en wordt ook een certificaat van echtheid en conflictvrijheid afgeleverd.

Tennisarmband met diamanten

Dit is een ietwat robuuste en soepele schakelarmband die in zijn geheel werd bezet met diamanten. Hij wordt aangeboden in verschillende variëteiten die ieder verschillen wat betreft de zuiverheid van de diamanten. De prijs loopt op in combinatie met de kwaliteit van de diamant. Dit maakt dat deze diamanten armband verkrijgbaar is tussen de 4500 en 7800 euro. Voor deze prijzen mag u niets minder dan de absolute perfectie verwachten: uiteraard wordt hier ook een certificaat van echtheid en conflictvrijheid bij afgeleverd.

Diamanten armbanden bestaan in alle maten en soorten, en voor elke gelegenheid. Met behulp van de huidige technologie en het steeds beter wordend vakmanschap kan aan deze exclusieve materialen een modern uiterlijk gegeven worden. Hierdoor vallen deze zeer mooie armbanden bij iedereen in de smaak.